Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Як дістатися Тунелю Кохання у Клевані

user
Вирвич Любов
12/04/2023
4341
0
Як дістатися Тунелю Кохання у Клевані

Подорож до Тунелю кохання – це чудовий вид відпочинку для тих, хто любить романтичні місця. Подорож до цього мальовничого місця в Рівненській області може стати прекрасною ідеєю на вікенд, щоб відволіктися від повсякденного життя. Ця поїздка подарує безліч незабутніх вражень.

Під час відвідування ви можете зробити яскраві фотографії, відвідати романтичний ресторанчик чи кафе, які знаходяться поруч, або просто насолодитися красою природи та спокоєм. Тунель кохання – це небанальна локація для всіх, хто шукає унікальні місця нашої країни.

Тунель кохання взимку і влітку

Тунель кохання взимкуТунель кохання – це мальовничість, яка вражає своєю красою не тільки влітку, але й зимою. Різні пори року надають цьому місцю неповторний колорит та атмосферу.

Взимку дерева Тунелю кохання вкриваються білою ковдрою снігу, що створює вражаючий вид та додає особливого шарму цьому місцю. Відвідувачі можуть насолоджуватися зимовим пейзажем, а також сніжними розвагами, наприклад, катанням на санчатах чи лижах, які можна привезти з собою.

Читайте також: Львівський автовокзал: транспортний хаб України

Влітку Тунель кохання стає місцем для прогулянок та романтичних побачень. Переплетені гілки із зеленим листям дерев, що утворюють тунель, дарують своїм відвідувачам тінь та свіжість в спекотні дні літа. Також влітку на території Тунелю кохання працюють кафе та місця для відпочинку, де гості можуть випити кави та перекусити легкими стравами.

Тунель кохання влітку

Тунель кохання цікавий та привабливий протягом всього року. Незалежно від того, коли ви плануєте мандрівку, ви можете бути впевнені, що знайдете тут незабутні враження.

Де знаходиться тунель кохання (на карті)

Читайте також: Топ-5 озер України, які варто відвідати кожному

Тунель кохання знаходиться на території Рівненської області, біля села Клевань. Село розташоване на відстані близько 20 кілометрів на південний захід від міста Рівне. Це місце стало популярним серед туристів завдяки красивому тунелю з гілок зеленого листя, що утворюється двома рядами дерев поруч із залізничною колією. Протяжність Тунелю близько чотирьох кілометрів. Він вважається одним з найромантичніших та красивих місць в Україні.

Тунель кохання на карті

Тунель кохання: як доїхати

Подорож до Тунелю кохання - це незабутня пригода. Крізь карпатські ліси та зелені гаї пролягає дорога, яка веде до цього місця. Незалежно від того, який вид транспорту ви оберете, ви будете насолоджуватися красою природи, свіжим повітрям та романтичною атмосферою. Кожен спосіб дістатися до тунелю має свої особливості та принесе незабутні враження та відчуєте дух пригоди. Щоб дістатися цього місця, є кілька способів:

  1. На автомобілі. Можна доїхати до Тунелю кохання на авто. Це 20-25 км від Рівного.
  2. На електричці. До Клевані їздить електричка зі станції Рівне. 
  3. На велосипеді. Це чудовий варіант для тих, хто любить активний відпочинок та природу. Шлях з Рівного до Клевані на велосипеді може зайняти відповідно більше часу, а саме дві-чотири години.
  4. Потягом. Поїзд Рівне - Луцьк зупиняється на станції Клевань, від неї до Тунелю можна дійти пішки або взяти таксі. Якщо ви збираєтеся йти пішки, то маршрут буде проходити через село Клевань. Приблизний час прогулянки складає близько однієї години.
  5. Маршруткою. На залізничному вокзалі, ви знайдете перелік маршруток, які їдуть в напрямку села Клевань. Пам'ятайте, що на місці не завжди можна знайти зручний транспорт, тому краще заздалегідь продумати свій шлях.

Не забудьте взяти з собою камеру, щоб зробити красиві фотографії в цьому неймовірному місці. Також пам'ятайте про інші необхідні речі, такі як зручне взуття, одяг, який захистить вас від дощу, пляшка з водою та снеки в дорогу. Ми рекомендуємо відвідати тунель у ранкові або вечірні години, коли немає багато туристів і можна насолодитися красою місцевості. 

Що ще можна побачити?

Біля Тунелю кохання є багато інших цікавих місць, наприклад, Замок Любарта, він належить до найбільш цікавих туристичних пам'яток Волині. Його історія сягає XVI століття, коли його і заснував магнат Ян Любарт. Замок складається з двох корпусів, які об'єднані між собою головним фасадом і баштою. У замку збереглися фрагменти фресок, гобеленів, різьблених стель, які дозволяють уявити колишній розкіш замку. Так чи інакше, замок Любарта – це важлива історична пам'ятка Волині, яку варто відвідати під час поїздки до Тунелю кохання. Дорога на автомобілі від Клевані до Луцька займе одну годину.

Парк РівнеКрім замків та фортець, є багато інших цікавих місць, які варто відвідати. Наприклад, Луцький музей народної архітектури та побуту, де представлені зразки дерев'яних будівель та побуту України різних регіонів. Також в місті є чимало парків та скверів, які прекрасно підходять для прогулянок і відпочинку на природі. І не забувайте про місцеву кухню, яка вражає своєю різноманітністю та смаком. 

Луцьк є важливим культурним та науковим центром регіону. У місті театри, галереї, а також Волинський національний університет імені Лесі Українки, що робить місто привабливим для студентів та молоді. 

Взагалі, Луцьк може запропонувати багато цікавого для туристів і гостей міста, починаючи від знайомства з історичними пам'ятками та культурою до відпочинку в парках та кафе міста. Особливо варто спробувати місцеві страви, такі як вареники з грибами, а також й інші відомі на всю Україну гастрономічні шедеври. 

Ну і, звичайно, не можна не згадати про духовну спадщину Волині – Свято-Троїцький кафедральний собор, який заслуговує окремої уваги. Собор є головною церквою Луцької єпархії Української православної церкви Київського патріархату. Там зберігається безліч цінних ікон, розписів та архітектурних деталей, що свідчать про величність та значимість цього храму.

Крім того, Свято-Троїцький собор є важливим пунктом паломництва для вірян, приваблює туристів своєю красою та історичним значенням. Відвідування цього величного собору може стати незабутнім досвідом для кожного, хто цікавиться історією та культурою України.

Подорожуйте та насолоджуйтесь красою нашої країни!

Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
тунель
кохання
рівне
україна
мандрівки
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Львів - місто архітектурних шедеврів і культурної спадщини

Львів часто називають "українським Парижем" і по праву вважають одним із наймальовничіших міст ус...

img

Відкрийте магію Балі: диво острів в Індонезії

Балі - маленький острів, розташований у південній частині Індонезії, нині відомий в усьому світі....

img

Синевір - легендарне гірське озеро Карпат

Той, хто хоч раз побував на озері Синевир, ніколи не забуде красу цієї місцевості. Це найбільше о...

img

Як найкраще дістатися з Києва до Кишинева: вибір транспорту

Маршрут Київ - Кишинів - це цікава мандрівка, яка дасть змогу насолодитися красою двох столиць - ...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок