Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Найближчі до України аеропорти. Звідки найзручніше літати

user
Вирвич Любов
03/04/2023
9428
0
Найближчі до України аеропорти. Звідки найзручніше літати

Авіаперельоти – це зручний і швидкий спосіб переміщення на великі відстані. Вони дозволяють мандрувати з однієї країни в інші за кілька годин, що дуже зручно для тих, хто має обмежений час для подорожі.

Відновлення пасажирського авіасполучення в Україні відкладено до припинення воєнного стану і залишається перспективою майбутнього. Але для багатьох людей авіаперельоти – це необхідність, оскільки українці вирушають в інші країни з робочими візитами, цілями переїзду, навчанням, лікування, волонтерськими завданнями, в гості до рідних або в заплановану відпустку.

Тому, допоки неможливо здійснювати вильоти з українських авіахабів, ми рекомендуємо скористатися найближчими аеропортами в сусідніх країнах, таких як Польща, Румунія, Молдова, Словаччина та Угорщина для авіаподорожей. Багато авіакомпаній здійснюють міжнародні рейси з цих країн і пропонують зручні маршрути для пасажирів, які планують виїхати з України або повернутися додому.

Аеропорти в Польщі

Аеропорт у Польщі

Читайте також: Незвідана Україна: приховані перлини, про які не знаєте

Україна межує з Польщею на заході, де знаходяться два східних міста Польщі – Жешув (Ряшев) і Люблін. Вони мають власні міжнародні аеропорти, які забезпечують сполучення з країнами Європи.

У Жешуві розташований міжнародний аеропорт Жешув - Ясенка, який забезпечує польоти в різні країни Європи: Іспанію, Італію, Німеччину та інші. Аеропорт в Жешуві знаходиться за 100 км від пункту пропуску Краковець.

У Любліні розташований однойменний міжнародний аеропорт, який забезпечує авіасполучення з європейськими країнами, зокрема, з Німеччиною, Іспанією, Туреччиною та іншими. Відстань від аеропорту до пункту пропуску Ягодин – 90 км.

Таким чином, міжнародні аеропорти в Жешуві та Любліні є важливими хабами не тільки для Європи, але й для України.
Читайте також: Топ-10 місць, які варто відвідати в Україні у 2024 році

Аеропорт в Словаччині

Аеропорт в Словаччині

Аеропорт міста Кошице – найближчий до українського кордону зі сторони Закарпатської області. Тому українські пасажири можуть скористатися ними для подорожей країнами Європи. З аеропорту Кошице є прямі рейси у Варшаву, Рим, Мілан, Париж та інші міста.

Від українського кордону можна дістатися до аеропорту відносно швидко, що робить його зручним для пасажирів, які планують подорожувати за кордон.

Аеропорт в Угорщині

Аеропорт в Угорщині

Українці можуть скористатися також аеропортом у місті Дебрецен, який знаходиться приблизно за 120 км від міста Чоп. До Дебрецена можна швидко дістатися на автомобілі чи автобусі з Ужгорода або Чопа.

З аеропорту Дебрецен є регулярні рейси в багато міст Європи: Лондон, Барселону, Рим, Париж тощо. Саме тому його часто обирають мандрівники.

Аеропорт в Румунії

Аеропорт в Румунії

Аеропорт в місті Сучава ім. Штефана Великого розташований недалеко від пропускного пункту Порубне, приблизно за 40 км. Завдяки близькому розташуванню наші співвітчизники обирають саме цей аеровокзал.

Аеропорт Сучава забезпечує авіасполучення з Європою. З нього літаки здійснюють рейси в такі міста, як Вена, Мілан, Берлін, Рим та інші.

Аеропорт в Молдові

Аеропорт в Молдові

Міжнародний аеропорт Кишинева – це відмінне рішення для тих, хто їде з півдня і центру нашої країни. Він знаходиться на відстані 200 км від Одеси й 300 км від Вінниці. Він є воротами для вильоту багатьох авіакомпаній: Wizz Air, Lufthansa, Turkish Airlines, Air Moldova, FlyOne та інших. Завдяки великій кількості рейсів пасажири Міжнародного аеропорту Кишинева можуть спланувати свої подорожі та вирушати в заплановані країни з можливістю пересадки та подальшого перельоту.

Перед подорожжю варто перевірити наявність рейсів і розклад вильотів. Крім того, дотримуйтеся всіх правил в'їзду в країни, в які ви збираєтеся мандрувати.

При плануванні подорожі за кордон важливо не забувати про оформлення страхового поліса. У деяких країнах його наявність є обов'язковою умовою для в'їзду в країну. Страховий поліс може забезпечити вам захист у разі непередбачуваних ситуацій, таких як травми, хвороби, а також допомогу в екстрених ситуаціях, наприклад, у разі аварії. Тому, перш ніж вирушати в подорож, рекомендуємо ознайомитися з правилами в'їзду в країну і діяти відповідно до них.

Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
україна
аеропорти
мандрівки
авіаперельоти
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Що можна побачити в Празі: історичні і культурні місця міста

Прага - одна з найяскравіших європейських столиць, приваблює архітектурним багатством і доброзичл...

img

Що подивитися в Дубліні - столиці Ірландії

Дублін - столиця Республіки Ірландії, розташована на східному узбережжі острова. Старе місто, що ...

img

Дивовижна Барселона з різних боків

Якщо ви хочете змінити обстановку і вирушити у захоплюючу подорож, то вам обов'язково потрібно ві...

img

Топ-7 цікавих місць Мюнхена: що відвідати?

Мюнхен має багату історію, що бере свій початок ще в VIII столітті, коли монахи почали жити на Пе...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок