Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Додаток для відстеження графіка автобусів у Гісені

user
Вирвич Любовь
05/09/2022
3471
0
Додаток для відстеження графіка автобусів у Гісені

Тепер не потрібно чекати на зупинках: автобуси в Гіссені можна відстежити в додатку

Тепер усі туристи і місцеві жителі зможуть дізнатися, коли приїде той чи інший автобус у Гіссені в Німеччині. Транспорт можна буде відстежити в спеціальному застосунку RMV-App, який уже доступний у маркетах на смартфонах.

Гіссен - відоме університетське місто. Тут є безліч красивих місць, які приваблюють сюди мандрівників і студентів з усього світу. Саме тому місцева влада прагне створити комфортні умови перебування в місті для всіх. З цією метою розробили новий додаток, що дає змогу дізнатися розклад автобусів.  

Ви зможете дізнатися точний час прибуття автобуса і запланувати свій вихід з дому так, щоб більше не чекати на зупинці. У додатку безпомилково буде вказано час, коли транспорт прибуде до громадської зупинки. На даному етапі така інновація працює лише в місті Гіссен, проте проект планують реалізувати по всій Німеччині. 

Купівля квитка онлайнРаніше надходило дуже багато скарг щодо відсутності чіткого розкладу руху автобуса, тому люди могли чекати на свій транспорт понад годину. Але зараз усе змінилося. Пасажири можуть використовувати платформу, щоб побачити, де зараз перебуває автобус, а також оцінити масштаб заторів або помітити зміну руху внаслідок аварії. Також на платформі буде видно рівень заповненості транспортного засобу.

Читайте також: Гамбург: Міст між історією та сучасністю

Тепер у Німеччині ще зручніше та легше пересуватися автобусом, знаючи його розклад. Ви легко можете скласти маршрут навіть із пересадками. Тим паче, що купити квитки на автобус можна всього за кілька кліків у своєму смартфоні. Сервіс SkyBooking дає можливість швидко оплачувати проїзні та одразу використовувати їх. Просто введіть бажаний напрямок і програма сама підбере для вас оптимальний рейс. Багато туристів надають перевагу саме купівлі квитків онлайн перед звичною покупкою через касу автовокзалу.

Які перевізники з України та Європи пропонують рейси в Гіссен?

Якщо ви вирішили їхати в Гіссен, варто заздалегідь проаналізувати всі доступні маршрути та автобусні рейси. З України пускають автобуси такі перевізники:

  • Flixbus, 
  • Євровояж, 
  • Pavluks-Trans, 
  • Kaczynski Bus.
Читайте також: Мюнхен: найкращі пам'ятки відомого німецького міста

EcolinesЯкщо ви плануєте їхати з іншої країни, можна скористатися послугами компанії Ecolines і Flixbus. Усі міжнародні автобуси відповідають сучасним стандартам, що означає наявність у салоні точки Wi-Fi, біотуалету, кондиціонера, телевізора. Багато перевізників пропонують додаткові послуги - харчування та напої за оплату. Таким чином, можна купити квиток на автобус до Гіссена і спокійно доїхати до місця призначення, незважаючи на те, що дорога займає більше доби. 

Якщо ви турбуєтеся, що їхати доведеться довго, варто мінімізувати дискомфорт, ретельно підготувавшись до подорожі. Візьміть із собою все, що вам може знадобитися (невелику подушку, зручний одяг, важливі медикаменти, воду). Також відчути себе спокійніше допоможе улюблена книжка або плейлист у телефоні з розслаблюючою музикою. Бажано підготувати трохи готівки в різній валюті, оскільки ніколи неможливо передбачити деякі ситуації. Також вирішіть, на якому місці вам буде комфортніше їхати - попереду або ж навпаки подалі від огляду дороги. Онлайн ви зможете вибрати конкретне місце в салоні.

Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
автобуси
німеччина
розклад автобусів
квитки
гіссен
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Громада Несебр: історія, географія та культурна спадщина

Несебр - це звабливе сонце, золотий пісок узбережжя і легкий морський бриз. Колись маленьке місте...

img

Подорож поїздом вдень і вночі: усі плюси та мінуси

Багато хто з нас любить подорожувати потягом. Однак не завжди можна придбати квитки на бажаний ча...

img

Що подивитися в Будапешті: ТОП визначних пам'яток

Будапешт - столиця Угорщини, місто, яке володіє неймовірною красою і загадковою атмосферою. Кожен...

img

Що можна побачити в Празі: історичні і культурні місця міста

Прага - одна з найяскравіших європейських столиць, приваблює архітектурним багатством і доброзичл...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок