Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Патріотичний потяг в Україні - Поїзд до перемоги

user
Вирвич Любовь
05/09/2022
3857
0
Патріотичний потяг в Україні - Поїзд до перемоги

На шляху до перемоги: в Україні курсуватиме потяг, присвячений опору окупантів

З 23 серпня територією України курсує новий швидкий потяг, дизайн якого присвячений подвигам української армії, а також тимчасово окупованим та постраждалим територіям.

Про це стало відомо із прес-служби Укрзалізниці:

"Всі вагони поїзда уособлюють окуповані території України. Дизайн поїзда присвячений і героїчним подвигам Збройних Сил України. Пасажири зможуть насолодитися однією сюжетною лінією — протистояння тиску окупантів та підняття національного духу".

Автором ілюстрацій став Андрій Присяжнюк — художник, мета якого — розвиток української культури та масштабування національної єдності. На стінах вагонів ви зможете побачити подвиг Богдана Сизи, якого знають по всій країні завдяки тому, що він прикрасив будинок міської адміністрації в тимчасово окупованій Євпаторії в жовтий та синій кольори. Також поїзд прикрасять захисники Азовсталі, які змогли показати мужність та силу українського солдата на весь світ. Жителі Енергодару, які щодня зазнають ворожих обстрілів, але не здаються. Також зі стін на пасажирів дивитимуться сміливі захисники Харкова, які знають, що таке боротиметься до кінця. Звичайно ж, не обійдеться й без солдатів, які поклали своє життя на те, щоби по маленьких частинах повертати захоплені території Херсонської області.

Читайте також: Які типи вагонів використовує Укрзалізниця

"Потяг до перемоги — це наша подяка солдатам, які безстрашно захищають кожен куточок нашої Батьківщини від ворогів. Мета цього творчого проекту — продемонструвати свою віру в ЗСУ, показати, що ми пам’ятаємо про кожен подвиг і ніколи не зможемо забути цей тяжкий час", — заявив Олександр Камишин.

Патріотичний поїзд ходитиме за маршрутом "Київ - Ужгород" та "Запоріжжя - Львів". Такий напрямок поєднує всю Україну, вкотре наголошуючи на єдності нашого народу.

Зазначається, що "Потяг до перемоги" є спільним проектом комунікаційної агенції Gres Todorchuk та українських художників під кураторством Каті Тейлор.

Якщо ви хочете проїхатися на цьому напрочуд красивому поїзді, то рекомендуємо вам купити квитки онлайн прямо зараз! У цьому вам допоможе сервіс SkyBooking. Просто введіть початковий пункт та бажаний напрямок та система автоматично покаже вам усі доступні дати.

Читайте також: Львівський автовокзал: транспортний хаб України
Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
перемога
україна
укрзалізниця
потяг
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Готуємось до подорожі на Ніагарський водоспад

Ще напевно зі шкільних уроків географії при слові водоспад, перше, що спадає на думку – це Ніагар...

img

Краєзнавчий музей Лубен – найважливіший культурний об'єкт

Лубенський краєзнавчий музей імені Гната Стеллецького – головний музей міста, де відвідувачі можу...

img

Що можна побачити в Чеському Крумлові: путівник містом

Ческі-Крумлов - мальовниче місто в південній частині Чехії, на березі річки Влтава. Затишне місте...

img

Як знайти житло в іншій країні

Будь-який відпочинок потрібно планувати заздалегідь і враховувати кожну деталь, яка може призвест...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок