Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Список найкращих автобусних компаній Європи

user
Вирвич Любов
07/04/2023
7220
0
Список найкращих автобусних компаній Європи

Якщо ви збираєтеся в подорож Європою і хочете чудово провести час у дорозі, найкраще вибрати автобусні рейси. Існує велика кількість маршрутів, які дадуть вам змогу відвідати найцікавіші місця і визначні пам'ятки, побачити неповторні краєвиди і зробити незабутні селфі. Однак, щоб поїздка пройшла комфортно, варто вибрати для себе відповідний рейс. Для цього заздалегідь ознайомтеся зі списком найкращих європейських перевізників, що надають комфортабельні автобуси.

Eurolines

EurolinesТранспортна компанія охоплює близько 400 міст, які можна відвідати, скориставшись цим перевізником. Так ви можете швидко доїхати з Берліна до Варшави і далі до Праги. Також можна потрапити за короткий проміжок часу до Риги або в будь-яке інше місто за вашим бажанням.  

Ecolines

EcolinesЦей перевізник відвідує близько 300 міст. Відвідати різні країни Європи можна, купивши квитки за оптимальною ціною. Комфортабельні автобуси з повним набором послуг (їжа, напої, кондиціонер і телевізор) дадуть змогу відпочити в дорозі. 

Читайте також: ТОП-10 найкрасивіших міст світу: Путівник

Orangeways

OrangewaysТранспортна організація розташовується в Угорщині і пропонує найоптимальніші умови для мандрівників. На комфортабельному автобусі можна відвідати Відень, Будапешт, Прагу, Берлін, заплативши при цьому невелику суму за квиток.  

Megabus (Велика Британія)

MegabusПеревізник пропонує автобусні рейси як по країні, так і в інші країни, вартістю від півтора долара. Від Лондона до Глазго можна дістатися всього за 17-20$. Цей же перевізник пропонує свої послуги в Канаді та США.  

Читайте також: Де зустріти Новий рік-2023. ТОП-5 ідей!

Bus Eireann (Ірландія)

Компанія займається перевезеннями як усередині країни, так і за її межами. Здебільшого квиток коштує від 15$. Серед великої кількості рейсів ви легко знайдете відповідний варіант.

JJ Kavanagh & Sons 

JJ Kavanagh & SonsПольський перевізник пропонує найрізноманітніші маршрути Європою всього за 25$. Вартість поїздки з Варшави до Відня або ж Берліна складе приблизно 24$. 

Swebus (Швеція)

Цей перевізник організовує рейси в різні країни - Норвегію, Данію, Чехію, Німеччину та інші. Вартість квитків у рази дешевша, ніж на поїзд, що зумовлює високий попит. У середньому поїздка коштуватиме 50$.

Gobybus (Швеція)

GobybusКористується не меншою популярністю. Туристи обирають цього перевізника завдяки великому вибору рейсів до найближчих до Швеції країн та доступні ціни. 

Rede Nacional de Expressos (Португалія)

Автобуси їздять тільки за маршрутами Португалії. Перевізник не займається перевезеннями за межі країни. Поїздка за одну людину коштуватиме близько 25$.  

Lasta Beograd (Сербія) 

Lasta BeogradАвтобуси цієї компанії займаються перевезеннями як усередині країни, так і в інші країни. Комфортабельні автобуси забезпечать вам комфортну і спокійну поїздку європейськими дорогами. 

Abildskou (Данія)

Транспортна компанія здійснює перевезення як усередині Данії, так і до Німеччини. Придбати квиток можна за системою діючих знижок. Квиток на одну людину можна придбати всього за 15$. 

Етап (Болгарія)

Цей перевізник відвідує практично 90% населених пунктів країни, що дає змогу дістатися навіть у найвіддаленіший куточок. Доступна вартість квитків дає змогу мандрівникам зберегти свій бюджет і відвідати більше пам'яток. 

Gunsel (Україна)

GunselПеревізник пов'язує маршрутами українські міста, даючи змогу туристам і місцевим жителям швидко добиратися до потрібного місця призначення. Є рейси в різний час, що полегшує планування поїздки та відпочинку.  

Matkahuolto (Фінляндія)

Перевізник пропонує своїм постійним клієнтам вигідні знижки, що особливо приваблює туристів. Поїздки можна здійснювати всередині країни, відвідуючи найкращі місця Фінляндії.

Таким чином, ви можете ознайомитися з основним списком транспортних компаній, які пропонують комфортні та недорогі поїздки. Якщо ви плануєте подорож Європою, ця інформація стане вам у пригоді, оскільки ви зможете користуватися послугами найкращих перевізників. Заздалегідь складіть план, ознайомтеся з цінами компаній і будьте готові до цікавої та захопливої пригоди.

Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
європа
україна
перевізники
автобуси
мандрівки
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Музей Писанка - єдиний у світі музей великодніх яєць

Музей Писанка - єдиний у світі музей мініатюрного розпису на яйцях. Цей музей - найяскравіша пам'...

img

Венеціанський міжнародний кінофестиваль

Венеціанський кінофестиваль – найголовніша подія для всіх, хто цікавиться кінематографом. Проводи...

img

Підбірка сервісів для пошуку безкоштовного житла у Європі

Пропонуємо добірку актуальних матеріалів про те, як знайти безкоштовне житло в Україні та країнах...

img

Романтика у 21 столітті у таємничому Тадж-Махалі

Зображення обличчя та фігури на фоні Тадж-Махала належить до класики світової туристичної фотогра...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок