Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Відкриття нових маршрутів KLR Bus до Іспанії та Португалії

user
Вирвич Любов
11/04/2024
480
0
Відкриття нових маршрутів KLR Bus до Іспанії та Португалії

Ми раді поділитися захоплюючою новиною з нашими пасажирами! З 15 червня 2024 року наш партнер і перевізник KLR Bus розширює свої горизонти, запускаючи нові маршрути до сонячної Іспанії та чарівної Португалії. Це чудова можливість відкрити для себе багатство і красу цих країн, насолоджуючись зручностями та якістю послуг, які пропонує KLR Bus.

Коли одні транспортні компанії не витримують конкуренції та закриваються, ми створюємо для наших пасажирів зручні умови для мандрівок. Ви можете швидко знайти квитки на нові рейси онлайн, та оплатити їх в декілька кліків. 

Іспанія

БарселонаВ цій країні кожен зможе знайти щось на свій смак, від сонячних пляжів до гірських вершин, від історичних пам'яток до сучасних міст. Розташована на південно-західному краю Європи, вона приваблює мільйони туристів з усього світу своєю неповторною культурою, запальними танцями, вишуканою кухнею та теплим кліматом.

Починати знайомитися з країною варто з Мадрида, столиці Іспанії, де можна відвідати Прадо - один з найвідоміших художніх музеїв світу. Не пропустіть можливість відвідати Барселону, з її легендарними творіннями Антоні Гауді, серед яких Саграда Фамілія та Парк Гуель.

Читайте також: Як найкраще дістатися з Києва до Кишинева: вибір транспорту

МадридАндалусія з її столицею Севільєю поєднує ісламську та християнську культури. Ця область відома своїми фламенко, коридою та святами. Відвідайте Гранаду, щоб побачити Альгамбру, вражаючий мавританський палац, який є символом культурного злиття.

Не забудьте про Валенсію, де вас чекає Місто мистецтв і наук, сучасний архітектурний комплекс, який став однією з візитівок Іспанії. Для любителів пляжного відпочинку є численні курорти на Коста-Брава та Коста-дель-Соль.

Рейси Іспанії

  1. Мадрид: Фігерас - Жерона - Барселона - Сабадель - Терраса - Манреса - Ігуалада - Леріда - Сарагоса - Гвадалахара - Мадрид
  2. Малага: Жерона - Барселона - Таррагона - Реус - Кастельйон-де-ла-Плана - Валенсія - Аліканте - Ельче - Мурсія - Картахена - Альмерія - Мотріль - Малага
Читайте також: Путівник маршрутом Одеса - Кишинів: рекомендації

Також можливий довіз Мадрид: Бургос, Більбао, Сантандер, Хіхон, Овьєдо. 

Про Португалію

Португалія – країна з багатою історією, неповторною культурою та вражаючими краєвидами, яка заворожує туристів зі всього світу. Від сонячних пляжів Алгарве до мальовничих виноградників Доуру, від історичних замків Синтри до жвавих вуличок Лісабона – Португалія пропонує незабутні враження на будь-який смак.

Лісабон, столиця країни, з його колоритними районами, такими як Алфама та Байша, вабить туристів своїми вузькими вуличками, яскравими трамваями та захопливим видом на річку Тежу. Порто, з іншого боку, знаменитий своїм історичним центром, класифікованим як об'єкт світової спадщини ЮНЕСКО, і, звичайно ж, вином порту, яке можна спробувати в численних винних погребах міста.

Алгарве є меккою для любителів пляжного відпочинку, з його кришталево чистою водою, золотими пісками та приголомшливими скелями. А для тих, хто шукає спокою в обіймах природи, національний парк Пенеда-Жерес пропонує неймовірні пейзажі та маршрути для піших та велосипедних прогулянок.

Рейси Португалії

Ці рейси включають такі міста, як:

  1. Мадрид - Авіла - Саламанка - Сьюдад-Родріго - Гуарда - Вісеу - Порто - Куїмбра - Лісабон. 
  2. Мадрид - Толедо - Касерас - Бадахоз Сетубал - Лісабон. 

Подробиці для пасажирів

Виїзди по всім напрямкам відбуваються з основних трьох міст - Харків (відправлення в 23:30), Одеса (відправлення в 5:10), Запоріжжя (відправлення в 22:50). Харківський маршрут перетинає такі міста, як Полтава (02:50), Київ (08:10), Житомир (10:20), Бердичів (11:10). Одеський - Умань (09:30), Вінницю (12:10), Хмельницький (14:30). Запорізький - Дніпро (23:50), Кривий Ріг (04:15), Кропивницький (06:20), Умань (09:30). 

Доступний багаж

Палац культуриВаша зручність — наш пріоритет. Ми пропонуємо гнучкі умови для багажу залежно від вашого маршруту:

  1. Польща, Чехія, Австрія, Словаччина. Дозволяється до 30 кг багажу, розподіленого на 2 сумки (кожна не більше 15 кг, розміром 90х60х40см) плюс одна ручна поклажа до 5 кг.
  2. Німеччина, Бельгія, Голландія, Люксембург, Франція, Швейцарія. До 40 кг багажу, розподіленого на 2 сумки (кожна не більше 20 кг, розміром 90х60х40см) плюс одна ручна поклажа до 5 кг.
  3. Додатковий багаж. Доплата за кожний додатковий кілограм становить 1,8 EUR/кг з/до Німеччини або 10% від вартості квитка з/до Чехії, при наявності місця.

Можливе перевезення тварин. Обов'язкова наявність переноски з твердим дном та всіх необхідних документів для перетину кордону. 

Зручності на борту

Міжнародний автобусНаші автобуси обладнані всім необхідним для забезпечення вашої зручності та комфорту в дорозі:

  • туалет;
  • відео-система загальна на весь автобус;
  • безкоштовна кава та чай;
  • Wi-Fi та аудіо система;
  • розетки 220В;
  • клімат-контроль.

Заплануйте свою наступну подорож до Іспанії чи Португалії з KLR Bus і насолоджуйтесь незабутнім досвідом, високим рівнем сервісу та комфорту. SkyBooking є партнером, тому на нашому сайті можну купити офіційні квитки по низьким цінам і дізнатися подробиці маршрутів. 

Важливо! Перевізник залишає за собою право заміни транспортного засобу та екіпажу, за необхідності. 

Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
іспанія
португалія
автобус
маршрут
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Болгарія - чарівність і багатство на балканському півострові

Болгарія - одна з найкрасивіших курортних країн у Східній Європі. Тут кожен може знайти для себе ...

img

Підбірка сервісів для пошуку безкоштовного житла у Європі

Пропонуємо добірку актуальних матеріалів про те, як знайти безкоштовне житло в Україні та країнах...

img

Паган - дивовижне місто тисячі храмів

Паган був найдавнішою столицею однойменної держави. Знаходиться місто на березі річки Іраваді. За...

img

Путівник маршрутом Одеса - Кишинів: рекомендації

Подорожі завжди були і залишаються джерелом натхнення, знань і нових вражень. Кожна з них зберіга...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок