Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Як дістатися Буковелю: основні шляхи

user
Вирвич Любов
18/03/2023
11161
0
Як дістатися Буковелю: основні шляхи

Буковель - популярний зимовий гірськолижний курорт у Карпатах. Щорічно в Буковель приїжджають тисячі охочих покататися на лижах або сноуборді із засніжених схилів. Навіть якщо ви не любитель активного відпочинку, Буковель все одно припаде до душі - мальовничі краєвиди, чисте гірське повітря і колорит українських гір. 

Влітку курорт так само популярний, як і взимку, тому що для туристів є багато різних видів розваг: екскурсії в гори, прогулянки верхи, знамениті карпатські чани і не тільки. Відвідати Буковель - чудова ідея в будь-яку пору року. 

Буковель влітку

Маршрут до Буковелю

Як дістатися до Буковеля - питання, що виникає перед кожним туристом. Завдання ускладнює розташування курорту. Він розташований на кордоні Івано-Франківської та Закарпатської областей у гірській місцевості біля села Поляниця. 

Читайте також: Ясіня, Закарпатська перлина: природна краса та відпочинок

Залізничної станції чи аеропорту в Буковелі немає. Тому безпосередньо до курорту доведеться добиратися автомобілем або автобусом. 

Подорож Київ - Буковель

Як доїхати до Буковеля з Києва - є кілька варіантів. Можна подолати всю відстань автомобільним транспортом або дістатися Івано-Франківська літаком чи потягом, а потім пересісти на автомобіль.

Дорога до Буковелю взимку

Читайте також: Львівський автовокзал: транспортний хаб України

Маршрут із Києва до Буковеля потягом

Найближчі залізничні станції розташовані в чотирьох містах: Івано-Франківську, Чернівцях, Тернополі та Львові. З Києва до цих населених пунктів регулярно їздять десятки поїздів, зокрема високошвидкісні Інтерсіті.

Найзручніше - прибути на вокзал Івано-Франківська, і звідти подолати автомобілем дорогу до Буковелю. Відстань між містами - всього 110 км. 

Ще ближче до курорту розташована залізнична станція в місті Яремче. Відстань становить 34 км. Час у дорозі від неї до Буковеля - 40 хвилин. Однак до залізничного вокзалу Яремче ходить менше поїздів. 

Потяг до Буковелю

Знайти дешеві квитки на потяг і слідкувати за розкладом рейсів зручно на офіційному сайті сервісу SkyBooking, де розміщена актуальна інформація та найкращі ціни. Крім того, квиток можна придбати заздалегідь, що особливо зручно в курортний сезон або святкові дні.

Переліт у Буковель літаком

Подорож літаком - це варіант, який особливо актуальний для мешканців далеких регіонів або закордонних гостей. Найближчий до Буковеля аеропорт розташований в обласному центрі Івано-Франківщини. 

Регулярні перельоти здійснюють кілька українських авіакомпаній. Переліт до Буковеля триватиме не більше двох годин. Однак, пам'ятайте, що маршрут Буковель - дуже популярний, тому не завжди є вільні місця на рейс до Івано-Франківська. 

У такому разі, рекомендуємо взяти квиток на літак до Львова, де розташований міжнародний аеропорт. Зі Львова до Буковеля дорога займе більше часу, оскільки Львів розташований від нього вдвічі далі, ніж Івано-Франківськ.

Панорамний вид на гори

Як доїхати до Буковеля з міст України

Як доїхати до Буковеля з будь-якого міста України - точно так само, як зі столиці. Аеропорт, безумовно, є не скрізь, але залізничним транспортом дістатися можна майже з кожного населеного пункту. 

Крім того, популярною послугою останніми роками став трансфер до Буковеля - мандрівників зустрічають на вокзалі або в аеропорту, і доставляють прямо в готель. Послугу трансферу надають туроператори для своїх клієнтів або готелі. Однак, самостійна подорож буде не менш комфортною. 

катання на лижах

Як краще їхати в Буковель - через турфірму чи самостійно, потягом чи літаком, власним автомобілем чи автобусом - питання, на які немає однозначної відповіді. Кожен варіант по-своєму гарний, тому туристові слід орієнтуватися на власні уподобання та бюджет.

Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
україна
буковель
курорт
купити
квитки
подорож
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Чому варто купувати залізничні квитки онлайн

Залізничне сполучення завоювало обґрунтовану популярність серед пасажирів завдяки тому, що поїздк...

img

Подорожі місцями зйомок Гаррі Поттера

Вирушити в подорож слідами Гаррі Поттера і побачити Гоґвортс на власні очі - мрія будь-кого. Як і...

img

Що подивитися в Кошице: найкращі визначні пам'ятки

Кошиці - перлина Східної Словаччини, його історія налічує понад 800 років. Прогулюючись вузькими ...

img

Паган - дивовижне місто тисячі храмів

Паган був найдавнішою столицею однойменної держави. Знаходиться місто на березі річки Іраваді. За...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок