Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Чому варто купувати залізничні квитки онлайн

user
Вирвич Любов
13/11/2023
2709
0
Чому варто купувати залізничні квитки онлайн

Залізничне сполучення завоювало обґрунтовану популярність серед пасажирів завдяки тому, що поїздка на поїзді відбувається швидко і комфортно. Ви зможете зі зручністю розташуватися у вагоні та помилуватися мальовничими краєвидами з вікна. Під час планування подорожі одним з етапів є придбання проїзного документа. Чому варто купувати залізничні квитки онлайн - питання, яке стає дедалі актуальнішим серед пасажирів.

Переваги купівлі квитків онлайн

Онлайн замовлення квиткаОстаннім часом традиційне придбання проїзних документів у касі залізничного вокзалу втрачає популярність. На зміну такому способу приходить купівля квитків за допомогою спеціалізованих сервісів, що надають подібні послуги онлайн. Серед переваг цього процесу можна відзначити такі:

  1. Можливість зробити замовлення з будь-якого зручного для вас місця. Купівлю квитків можна оформити, перебуваючи вдома, на роботі, в автомобілі або громадському транспорті. Головною умовою є доступ до Інтернету.
  2. Економія часу, що зумовлено відсутністю необхідності здійснювати поїздку до залізничного вокзалу і вистоювати чергу в очікуванні.
  3. Ухвалення зваженого рішення. Ви зможете проаналізувати пропозиції Укрзалізниці в потрібному для вас напрямку стільки часу, скільки вам для цього буде потрібно. При придбанні проїзного документа в касі вокзалу рішення потрібно приймати негайно. За допомогою сервісу, що надає послуги онлайн, ви зможете підібрати оптимальний варіант, обравши зручний час відправлення і прибуття поїзда, ознайомитися з ціною квитка і придбати його вигідно.

Після виконання оплати ви отримаєте електронний квиток, який на відміну від паперового неможливо загубити або пошкодити. Надійність його зберігання є додатковою перевагою. Також є деякі секрети купівлі залізничних квитків, з якими краще заздалегідь ознайомитися, щоб мати змогу заощадити.

Читайте також: Які типи вагонів використовує Укрзалізниця

Як купити залізничні квитки онлайн

Залізничні квиткиПроцес купівлі квитків за допомогою спеціалізованих сервісів надзвичайно простий і займає лічені хвилини. Для цього вам буде потрібно виконати всього кілька дій, скориставшись інтуїтивно зрозумілою пошуковою системою. Процес передбачає такі кроки:

  1. Вкажіть міста відправлення і прибуття поїзда, ввівши інформацію в пошукове меню. Після цього сервіс запропонує вам доступні варіанти, серед яких ви зможете вибрати відповідний маршрут з урахуванням того, в який час вирушає поїзд, тривалості поїздки, ціни квитка.
  2. Введіть особисті дані: номер телефону, адресу електронної пошти, прізвище та ім'я, які мають заповнюватися відповідно до паспорта. Це обумовлено тим, що інформація буде звірятися під час посадки.
  3. Сплатіть замовлення, скориставшись зручним для вас способом.

Після того, як оплату буде підтверджено, на ваш email буде надіслано електронний квиток, який є повноцінним посадковим документом. Якщо на ньому є QR-код, роздруковувати квиток не обов'язково. В іншому разі потрібно буде заздалегідь звернутися в касу на вокзалі та роздрукувати проїзний на офіційному бланку. 

Читайте також: Львівський автовокзал: транспортний хаб України

Які моменти врахувати під час купівлі квитка

ПоїздПід час планування поїздки кожен пасажир орієнтується на свій бюджет і бажаний рівень комфортності. Купити квиток на поїзд вдасться відповідно до ваших індивідуальних побажань, якщо врахувати такі моменти:

  1. Тип поїзда. На деяких маршрутах курсує швидкісний Інтерсіті, де можна оформити місця у вагонах першого і другого класу. Вартість квитків для цих варіантів відрізняється, оскільки передбачається різний рівень комфортності (у першому класі відстань між рядами збільшено, як і самі сидіння). Також, орієнтуючись на свій бюджет, можна придбати місця у вагонах плацкартного, купейного типу або класу люкс у пасажирському поїзді. 
  2. Час відправлення. Розрахувавши тривалість поїздки і час прибуття, ви зможете підібрати для себе оптимальний варіант, що відповідає вашому графіку. Потяги Інтерсіті належать до категорії швидкісних, що особливо зручно для людей, які здійснюють поїздку з метою відрядження.

Якщо у вас є можливість, рекомендується відразу купити квиток на поїзд у зворотному напрямку. Це дасть вам впевненість, що ви точно повернетеся додому в потрібний час і нікуди не запізнитеся. Пам'ятайте, що придбання залізничних квитків заздалегідь дає можливість отримати бажане місце у вагоні і приїхати до місця призначення в гарному настрої.

Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
квиток
поїзд
залізничний
україна
купити
онлайн
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Секрети купівлі дешевих авіаквитків бізнес–класу

Всі авіапасажири прагнуть комфортно долетіти до кінцевої мети подорожі. Адже набагато приємніше в...

img

П'ять способів літати бізнес-класом

Усім хочеться отримати більший комфорт за меншу ціну. Але це не завжди виходить, навіть можна ска...

img

Як не стати жертвою авіаквиткових шахраїв

Збираючись полетіти літаком вперше, недосвідчені мандрівники шукають на сайтах авіакомпаній дешев...

img

Як дістатися Буковелю: основні шляхи

Буковель - популярний зимовий гірськолижний курорт у Карпатах. Сюди приїжджають тисячі охочих пок...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок