Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

За скільки днів можна придбати квиток на поїзд?

user
Вирвич Любовь
08/11/2022
8858
0
За скільки днів можна придбати квиток на поїзд?

Планувати подорож бажано заздалегідь. Для цього необхідно вчасно знайти та купити залізничні квитки на поїзд. На жаль, зараз це можна зробити максимум за 20 днів, проте Укрзалізниця обіцяє незабаром відкрити продаж за 30 днів. Офіційний сайт SkyBooking зібрав інформацію про всі залізничні маршрути. Тут ви знайдете розклад поїздів, вартість квитків та зможете зробити бронювання квитків.

Вибір вагона, посадкового місця, а також додаткових опцій стає для користувачів простою та швидкою справою. Пасажир в будь-який час може отримати інформацію про рейси з Києва, Одеси, Вінниці та будь-яких інших залізничних станцій. Ви можете вибрати будь-який населений пункт, що цікавить, наприклад, Мукачево, Кам'янське, Кропивницький і подивитися графік відправлення поїздів.

Квиток на поїзд у сучасних умовах

Зараз в Україні непростий час, складності є і в транспортній логістиці, не виключення залізничного транспорту. Але Укрзалізниця підтримує пасажирів, запроваджує додаткові потяги, змінює маршрути на зручніші, розробляє маршрути для подорожей не лише всередині країни, а й за кордон. Наприклад, є поїзди до Польщі, тому ви можете без пересадок доїхати до Варшави чи Кракова та переглянути головні пам'ятки цих міст. Поїздки краще замовляти онлайн завчасно, розраховуючи свої витрати та визначаючи усі зупинки.

На нашому офіційному сайті ви знайдете всю необхідну інформацію про всі напрямки поїздів, а також про вартість квитків, час відправлення та прибуття. Важливо те, що ціни на SkyBooking мають широкий діапазон. Тому ви зможете вибрати найбільш підходящий тип вагона, посадкове місце та додаткові опції для комфортної поїздки (постільна білизна та напої).

Читайте також: Які типи вагонів використовує Укрзалізниця

Як купити квиток на поїзд?

Для зручності користувачів сплатити проїзні документи можна найпоширенішими способами. Здійснити розрахунок за ¦замовлення залізничних квитків на сайті SkyBooking можна за допомогою карток Visa\Mastercard або платіжного сервісу EasyPay. Це найбільш зручні варіанти оплати онлайн, що не потребує багато часу. Кожен вибирає рішення, яке йому підходить. В результаті ви отримаєте свій електронний квиток на пошту, а потім можна роздрукувати або обміняти в касі станції або вокзалу.

Де купити квиток на поїзд?

Замовлення залізничного квитка можливе двома способами – через касу або на сайті в режимі онлайн. Ви повинні вирішити самі, що буде вам зручніше і швидше. Пошук комфортних місць та оплата проїзного документа є таким же важливим завданням, як і підготовка до подорожі. Якщо для пасажира важлива швидкість та якість обслуговування, то він обере наш офіційний сайт.

Читайте також: Укрзалізниця запустила новий залізничний рейс до Варшави

Замовлення квитка на поїзд онлайн

Замовляти залізничні квитки онлайн в комфортних умовах воліють люди, які цінують свій час та кошти. Головними плюсами такого способу купівлі проїзних документів є:

  • відсутність необхідності їздити до каси станції чи вокзалу, що може бути далеко;
  • не потрібно стояти у довгій черзі, втрачаючи свій час;
  • можливість порівняння цін онлайн; цілодобовий доступ до розкладу руху поїздів;
  • купівля здійснюється заздалегідь на необхідну дату і час, з вибором потрібного місця та типу вагона.

Сьогодні багато операцій простіше проводити в інтернеті та не витрачати час на дорогу.

Черга до каси на вокзаліКупити квиток на поїзд в касі

Застарілий спосіб замовлення залізничних квитків на поїзд у касі поступово відходить у минуле. Якщо ви не живете поряд з вокзалом, цей варіант плюсів не має, а мінусів занадто багато. Серед них назвемо такі:

  1. Необхідність витрачати час та гроші на дорогу до каси та до будинку.
  2. Витрата великої кількості часу на очікування у черзі, де часто буває галасливо.
  3. Обсяг отриманої касі інформації буває недостатнім, а вибір потрібного місця стає недоступним.
  4. Потрібно показувати касиру свої документи, роз'яснювати те, що потрібно.

До того ж, отримавши інформацію про місця у вагоні біля каси, у вас не буде часу на роздуми.

Як вибрати місце у вагоні?

Після визначення напрямку маршруту, дати та часу вам потрібно вибрати місце у вагоні. Для цього потрібно визначитися з типом залізничного квитка. Розташування може бути у люксі, купе, плацкарті чи загальному вагоні поїзда (електрички). На сайті ви побачите умовне зображення вагона із цифрами біля відповідних місць. Натиснувши на потрібну цифру, ви зможете купити залізничні квитки онлайн із закріпленим за вами місцем. При необхідності наші співробітники завжди допоможуть з вирішенням питань.

Нижнє місце у поїзді

Для комфортної поїздки людей похилого віку та батьків з дітьми важливим моментом є вибір нижнього місця. На нашому сайті такі місця зрозуміло позначені, вони – непарні, їх просто вибрати та замовити онлайн. Ми надаємо своїм клієнтам можливість швидкого і простого вибору місць, що цікавлять, з розташуванням на нижніх зручних полицях.

Ви можете купити квитки онлайн на поїзди:

  • Одеса - Вінниця
  • Київ - Чернігів
  • Мукачево - Одеса

Також є багато інших затребуваних напрямків.

Пара на пероніЯк вибрати місце в поїзді по ходу руху?

Найкраще замовити залізничні квитки онлайн з місцями ближче до середини вагона, наприклад, непарні місця, починаючи від 17 і закінчуючи 49. Вони розташовані поблизу вікон і досить віддалені від туалету. Щоб вибрати місця по ходу руху поїзда, потрібно знати, в який бік буде склад.

Місце для куріння у поїзді

Для визначення місця куріння у вагоні поїзда може бути три варіанти. Перший передбачає заборону куріння у всьому поїзді. У другому випадку куріння дозволяється в певній ділянці складу, наприклад, у вагоні-ресторані. Згідно з третім, найбільш поширеним варіантом, курити можна в тамбурі, де для цього є попільнички на стіні і відкривається вікно для вентиляції. Цю інформацію варто одразу уточнити у провідника.

Скільки багажу можна провозити поїздом?

У поїзді пасажир може провезти до 50 кг ручної поклажі. При цьому 36 кг багажу перевозиться безкоштовно, а надлишок потрібно буде доплатити. Понад норму допускаються дрібні речі, для яких передбачено місця у вагоні поїзда.

Бажаємо приємної та легкої поїздки, доброзичливих попутників та своєчасного прибуття!

Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
потяг
поїзд
квиток
укрзалізниця
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Топ-5 озер України, які варто відвідати кожному

Озера України - це дивовижні природні утворення, що вражають своєю красою і приголомшливими краєв...

img

Дивовижна Барселона з різних боків

Якщо ви хочете змінити обстановку і вирушити у захоплюючу подорож, то вам обов'язково потрібно ві...

img

Список найкращих автобусних компаній Європи

Якщо ви збираєтеся в подорож Європою і хочете чудово провести час у дорозі, найкраще вибрати авто...

img

Визначні місця Черкас - Сосновий бір

Сосновий бір — місце, яке перетворило піщану місцевість на березі Дніпра. Рідкісні та екзотичні д...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок