Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Теплі автобуси для бездомних у Штутгарті

user
Вирвич Любовь
05/09/2022
3450
0
Теплі автобуси для бездомних у Штутгарті

Транспорт зі зручностями: у Штутгарті запустили тепловий автобус для безпритульних

У німецькому місті Штутгарт запустили нові автобуси, обладнані обігрівачами. Причина такого нововведення — різкі перепади температур у Баден-Вюртемберг.
Відтепер Штутгартом курсуватиме тепловий автобус для бездомних. Ним матимуть змогу скористатися всі люди, які з тієї чи іншої причини змушені ночувати на вулиці. Керувати таким видом транспорту волонтери з Червоного Хреста.

Крім того, місцева влада вирішила забезпечити бездомних питною водою. Кожна людина зможе безкоштовно отримати необмежену кількість води та засобів особистої гігієни. Проте автобус ходитиме не щодня, а залежно від погодних умов.

“Тестові маршрути вже були запущені. Велика кількість безхатченків дуже вдячна, адже це значно полегшує їм життя. Комфортна температура підтримуватиметься постійно, а це означає, що транспортний засіб стане зручною тимчасовою заміною для тих, хто з тієї чи іншої причини опинився без житла. Таким чином ми підвищуємо безпеку міста, даруємо комфорт людям і позитивно впливаємо на мотивацію почати “нормальне” життя”,

— повідомила мер міста Олександра Зусманн минулого тижня.

Читайте також: Відкриття нових маршрутів KLR Bus до Іспанії та Португалії

Найближчим часом рейс буде переведено на постійну основу. Крім того, теплові автобуси будуть запущені в інших німецьких містах, таких як Берлін, Гамбург, Дюссельдорф та інші.

Досі в Німеччині курсував лише ”холодний” транспорт, який також міг бути притулком для людей, які втратили будинок. “Теплий” автобус стане чудовою можливістю переночувати в безпеці для тих, хто тимчасово втратив житло. Влада Німеччини робить усе можливе, щоб створити комфорт для всіх жителів країни, незалежно від достатку та статусу.

Якщо ви вже знаходитесь у Німеччині, то рекомендуємо вам пересуватися всередині держави автобусом — це найзручніший і найшвидший транспорт. Ви легко можете опинитися в будь-якому німецькому місті за лічені години. А щоб ще більше заощадити час і не стояти годинами в черзі до каси, купуйте квитки онлайн. У цьому вам допоможе сервіс SkyBooking, який помітно полегшує оформлення автобусних квитків. Просто введіть бажаний напрямок та програма сама підбере для вас оптимальний рейс.

Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
німеччина
штутгарт
автобус
транспорт
бездомні
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Що означає блакитний прапор на пляжі?

На деяких пляжах по всьому світу можна побачити блакитний прапор. Він явно не схожий на державний...

img

Лоукостер Ryanair підвищує ціни на квитки

Якщо раніше летіти Ryanair було вигідно через низьку ціну, то зараз авіакомпанія відходить від по...

img

Топ-10 цікавих місць які варто подивитися в Кракові

Краків – перлина національної та культурної спадщини Польщі. Це місто розташувалося на березі мал...

img

Громада Несебр: історія, географія та культурна спадщина

Несебр - це звабливе сонце, золотий пісок узбережжя і легкий морський бриз. Колись маленьке місте...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок