Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Підвищення цін на квитки громадського транспорту в Німеччині

user
Олександр Гапонов
25/08/2022
3161
0
Підвищення цін на квитки громадського транспорту в Німеччині

Вартість квитків на громадський транспорт у Німеччині постійно зростає. У Берліні та Бранденбурзі планується підвищення ціни проїзду автобусами та поїздами. Усі місцеві логістичні компанії вже заявили про підвищення тарифів на проїзні квитки.

Влада Німеччини заявляє, що згідно з розрахунками, стає зрозумілим, що для того, щоб зберегти рентабельність перевезень пасажирів, вартість проїзду має збільшитися як мінімум на 5% на початку зими 2023 року.

Зростання цін на проїзд допоможе компенсувати витрати на паливо та експлуатацію транспортних засобів, які також збільшилися через подорожчання сировини.

Так, сенатор з питань екології, мобільності, захисту прав споживачів, навколишнього середовища та клімату Берліна Беттіна Яраш повідомила, що місцеві жителі зовсім не проти збільшення тарифів на проїзд на автобуси та потяги, адже людям важливо зберегти фінансування громадського транспорту та запобігти його скасуванню.

Крім того, транспортна асоціація Берлін-Бранденбург (VBB) зараз обмірковує, чи можливо частково компенсувати потенційно можливе невдоволення пасажирів новими перевагами. Так, наприклад, влада Берліна пропонує впровадити практику "щасливої ​​години", тобто виділити кілька годин на день поза годиною-піка, в які ціна за проїзд буде значно нижчою за звичайну.

Читайте також: Відкриття нових маршрутів KLR Bus до Іспанії та Португалії

Як головний аргумент того, що людям дійсно потрібні регулярні перевезення автобусами та поїздами, наводиться нещодавнє рішення – місячні проїзні по 9 євро. Тоді ця ідея викликала величезний попит та довела, що люди хочуть користуватися громадським транспортом.

За сучасних умов мінімальна ціна проїзного квитка на місяць може стартувати від 20 євро. Однак для цього потрібна основна умова - гарантоване фінансування та високий попит на транспорт, тобто регулярні купівлі квитків.

Окрім муніципального транспорту було розглянуто і проблему таксі. Все частіше мешканці Німеччини скаржаться на нестачу машин у таксі. Саме тому влада запропонувала збільшити кількість автомобілів у службах таксі до необхідного рівня.

Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
квитки
ціна
тариф
потяг
автобус
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Де зустріти Новий рік-2023. ТОП-5 ідей!

Новий рік - це особливе свято, яке дарує людям радість і веселощі. Багато хто готується до зустрі...

img

Львів - місто архітектурних шедеврів і культурної спадщини

Львів часто називають "українським Парижем" і по праву вважають одним із наймальовничіших міст ус...

img

Чарівність визначних пам'яток Карлових Вар - що подивитись?

Карлові Вари - це мальовнича гірська місцевість, багата історична спадщина, численні культурні па...

img

Краса Будапешта: що відвідати насамперед

Це місто наповнене старовинною архітектурою, культурними пам'ятками, а також сучасними будинками,...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок